ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καταστροφή διαρκείας άνευ προηγουμένου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καταστροφή διαρκείας άνευ προηγουμένου





                                                                                                                                                        ΛΑΡΙΣΑ 23/08/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



 

        Η λήψη μέτρων ήταν απάτη άλλη μια φορά.  Οι πολίτες ακόμα πνίγουν την οργή τους. Δέκα μέρες κράτησαν οι «συγνώμες» των ανδρεικέλων. Δέκα φορές μεγαλύτερη είναι η νέα καταστροφή μέχρι την επόμενη. Το σχέδιο καταστροφής και απαξίωσης της χώρας μας εκτελείται από τις προηγούμενες δεκαετίες κλιμακούμενο. Αρχικά παλιότερα έκαιγαν στο μεγαλύτερο ποσοστό, και σχεδόν εξολόθρευσαν, τα απομακρυσμένα δάση και εκτάσεις. Τα τελευταία χρόνια ξεσπούν ως επί το πλείστον πυρκαγιές κοντά σε οικισμούς και πολλοί δεν σώζονται. Οι ανθρώπινες απώλειες αναπόφευκτες και τραγικές. Πήραν σειρά η Αλεξανδρούπολη και δήμοι πλησίον του κέντρου της Αθήνας. Τι έρχεται στο μέλλον; Τα κέντρα των πόλεων;

        Και μέσα σε όλα αυτά αποτελούν τεράστια πρόκληση οι γελοίες και στημένες εικόνες από τις συναντήσεις ψεύτικων ηγετών. Προκαλούν αηδία και οργή. Άνευρα και φοβισμένα σκιάχτρα που στήνονται μπροστά στις κάμερες για να επιβληθούν στο μυαλό των ανθρώπων. Δηλώσεις συμπαράστασης και υπόσχεση βοήθειας. Την ώρα που η δική μας χώρα δέχεται πραγματική οργανωμένη επίθεση.  Οι σκιές στο παρασκήνιο οργανώνουν, δίνουν εντολές και τα άψυχα σκύβαλα εκτελούν.

        Έχουν αφήσει διάτρητη κάθε οχύρωση και έχουν διαλύσει κάθε οργανισμό και υπηρεσία που αφορά την ασφάλεια, την προστασία και την υγεία των Ελλήνων. Συνεχίζουν να μας πουλούν  μια πλαστή εικόνα ενός ισχυρού κράτους στο οποίο οι πολίτες μπορούν δήθεν να στηριχτούν οποιαδήποτε στιγμή.

        Οι Έλληνες είναι απροστάτευτοι, καταδιωκόμενοι και υποζύγια του εσωτερικού εχθρού. Αφού οι υπηρεσίες καταστολής, καταδίωξης, ελέγχου και αφαίμαξης έδειξαν και δείχνουν πανίσχυρες όταν αποφασίζουν να κινηθούν. Πάντα επιλεκτικά και καθοδηγούμενες κατά όλων των γενεών των Ελλήνων, των δικαίων, και των περιουσιών τους.

        Το καθεστώς είναι ισχυρό και κατευθύνει το κράτος εναντίον μας. Τα κόμματα  είναι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα εγκλωβισμένα άβουλα άτομα που διοικούν προδίδουν και παραδίδουν καθημερινά τις θεσμικές θέσεις και το καθήκον τους, έρμαια στις καθεστωτικές διαθέσεις.

        Το δικό μας καθήκον είναι να πάρουμε πίσω το κράτος μας. Να αναλάβουμε την δύναμή μας  ενωμένοι ως Έλληνες πολίτες. Να διαλύσουμε το παρασκήνιο. Τότε και μόνο τότε θα χτίσουμε δίκαιη πολιτεία για εμάς και τα παιδιά μας . Ζωντανή και δυνατή για πάντα

        Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος και ο σκοπός της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». Από την αρχή της και δεν αλλάζει ούτε θα αλλάξει ποτέ. Οι μηχανισμοί και τα  εργαλεία που διαθέτει είναι αληθινά και πανίσχυρα. Χρειάζονται οι πολίτες να έρθουν, να ενημερωθούν και να εκτελέσουν τώρα. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

 

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Emailkpd.thes.ke.typou@gmail.com











ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
===============================================================

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ!!!!
👇👇

===============================================================

ΚΑΛΟΥΜΕ 

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια